Saturday, May 12, 2012

Blogwalking

Assalamualaikum

Haaaaaa aku makin rindu membuak buak ni dekat kawan semua . Hmm aku touching baca blog someone ni eh tak tak , someone's batch . Bond diorg kuat kot . Yg paling aku kagum , diorg saling menasihati * pasal solat , ibadah , putus asa semua . How sweet . Kawan mcm tu lah aku rasa susah nak cari . Aku bukan tak bersyukur hidup dengan my fellow Eldaterra , but somehow aku jeles tgk diorg yg still keep in touch . Ya , kenangan sekolah lah paling susah nak lupa . Walaupun batch mereka tak sepandai batch kita , tak se-gah batch kita , tp aku sgt kagum dgn bond diorg yg aaaaa susah nak ckp . Maybe korang kena usha sendiri dan hayati setiap post and ayat blog tu , takda satu pun bermegah megah diri or tak saling beringat tentang jalan Allah or memandang rendah antara satu sama lain . Aku suka tgk ahli diorg yg saling mendoakan kesejahteraan org lain :') Bukannya nak suruh spirit batch ke school ke , just i'm impressed dgn mereka . Tp spirit yg membawa ke arah kebaikan dunia dan akhirat , boleh kan ? 

* Thanks Eldaterra , share byk benda bermanfaat dekat Mark's :)

No comments:

Post a Comment