Saturday, May 12, 2012

MARA , Was Not That Scary :3

Assalamualaikum :D

Alhamdulillah , thank you Allah . Pheeewww iv MARA dah habis :) Semalam beriya cuak sampai nak gila haha tp bila dah habis tu memang ah aku rasa happy . Aku takda lah power speaking speakang mcm mamat rmc tu , or spoke fluently mcm budak kisas tu . Haaa tergagap gagap pun ada . Cuma aku nak ckp , i made so maaaaaaany new friends and also pengalaman baru :D Haaaa sorry le kalau tetiba dok berjoyah mcm dah lama kenal haha i'm just being me . Part tu lah yg aku excited seronok syok masyuk tu . Hihi sekarang ni tinggal tawakkal , doa je . InsyaAllah kalau ada rezeki , aku fly ah pergi University of New South Wales , Sydney . Aminnnnn :) 

Thanks esp for my parents yg doakan aku takputus putus . Sm wa si Farah Diyana yg bg aku idea for some cases , Farah Ismail yg teman aku semalam research , Farah Zainal yg byk bagi info and selamatkan aku dari ngantuk , Zuhairah yg menghiburkan aku dgn mamat Lan dia tu time skype , Yuyou Syaza Farikha Famas Uyaq yg sempat bincang dgn aku right before iv , and semua lah Anis Wani Hanim Thira Mok Imtiaz Mama Roz Mashitah Fahmy Afif yg doakan aku :) Thankssss a bunch :D

Good luck Afeq Patty Wani :) Kalau aku boleh , korang pun boleh . InsyaAllah :)

No comments:

Post a Comment